Mix pentru Rulouri cu Scortisoara fara Gluten Ecologic/Bio 440g de la BIOVEGAN - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 1533kj/361kcal
- Grasimi 1.2g
- din care acizi grasi saturati 0.2g
- Carbohidrati 81g
- din care zaharuri 22g
- Fibre 3.3g
- Proteine 4.8g
- Sare 1.3g
Rulourile bio de scortisoara sunt un adevarat clasic printre produsele de patiserie. Cu amestecul de copt My Cinnamon Rolls le puteti coace in cele din urma acasa pur si simplu si sunt certificate fara gluten si vegan. Aroma picanta-delicioasa a scortisoarei Ceylon din cultivarea controlata ofera gustul inconfundabil al rulourilor de scortisoara.
Ingrediente: faina de orez*, amidon de porumb*, zahar brut din trestie de zahar*, amidon de tapioca, faina integrala de orez*, faina de porumb*, gris din porumb*, proteine de in*, sare, tarate de psylium, agent de ingrosare: guma xantan, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui. Amestec: zahar cu scortisoara: zahar brut din trestie*, 7,0 % scortisoara*¹ . *provin din agricultura ecologica; ¹scortisoara Ceylon.
Mod de preparare rulouri cu scortisoara bio FARA GLUTEN:
Pentru rulourile tale de scortisoara mai ai nevoie de:
- 90g unt moale sau margarina vegana
- 7g Drojdie bio Biovegan
- 250ml apa calduta
- mixer de mana cu carlig de aluat
Preparare:
Puneti amestecul de faina si drojdia impreuna intr-un castron si amestecati totul. Acum adaugati 50 g de margarina moale si apa si framantati totul timp de aproximativ 3 minute cu mixerul de mana cu carlige de aluat. Lasati aluatul sa se odihneasca intr-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucatarie umed.
Se intinde aluatul intr-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Pentru a ajuta acest lucru, poate fi folosita putina faina fara gluten. Ungeti acum aluatul cu restul de 40 g de margarina moale, lasand o margine lata de aproximativ 3 cm, pe care o ungeti cu apa inainte de a o rula. Presarati margarina uniform cu amestecul de zahar si scortisoara si apoi rulati cu grija aluatul intr-un rulou, incepand din partea lunga.
Taiati-le in felii de aproximativ 2 pana la 3 cm grosime si aliniati Rulourile de scortisoara pe o tava de copt captusita cu hartie de copt. Lasati Rulourile de scortisoara sa se odihneasca timp de 30 de minute. Intre timp, incalziti cuptorul la convectie la 180 °C sau la 200 °C caldura superioara/inferioara si puneti un castron umplut cu apa in cuptor.
Coaceti rulourile de scortisoara timp de aproximativ 13 minute.
Sfat: au un gust caldut delicios. De asemenea, le puteti umple cu budinca si stafide, nuci tocate, unt de nuci sau bucati de ciocolata si banane sau chiar acoperiti cu glazura.
Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Germania
Mix pentru Rulouri cu Scortisoara fara Gluten Ecologic/Bio 440g de la BIOVEGAN - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!