Descriere Sirop de Coacaze Negre cu Lamaie Ecologic/Bio 250 ml de la NERA
Siropul Nera Plant de coacăze negre cu lămâie este un excelent vitaminizant, remineralizant și un bun tonic general și nervos. Cu puternice proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare, preparatul este în același timp detoxifiant, laxativ, hemostatic și antiseptic.
Cum acționează?
- Contribuie la regenerarea și tonifierea generală a organismului, prin mineralizare şi vitaminizare.
- Întărește sistemul imunitar.
- Stimulează capacitatea intelectuală.
- Îmbunătățește circulația periferică defectuoasă.
- Ajută la eliminarea toxinelor din organism; scade acidul uric și colesterolul.
- Previne accidentele vasculare.
- Stimulează creşterea şi consolidarea oaselor.
Pentru ce se recomandă?
- Imunitate scăzută
- Dureri de gât, tuse, răguşeală, amigdalită
- Stres, astenie, convalescență
- Dificultăți de concentrare, eforturi intelectuale susținute
- Anemie, diaree
- Oboseală vizuală, miopie progresivă
- Articulații umflate, dureroase
- Reumatism cronic degenerativ
- Tulburări specifice debutului menopauzei
Ce ingrediente conține?
50% coacăze negre ((Ribes nigrum), 44% zahăr brun invertit, 5% miere de albine, 1% lămâie.
* - ingrediente din agricultura ecologica RO-ECO-007
Ce proprietăți are fiecare ingredient?
Coacăzele negre conțin un număr impresionant de minerale și vitamine, între care vitamina C într-o formă care se dovedește a fi cea mai stabilă dintre toate fructele, rezistând la căldură și oxidare. În plus, este singurul fruct de pădure care conține ulei volatil într-o proporție destul de mare, un ulei cu miros mai puțin plăcut, dar cu efecte deosebite. Fructele conțin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B: B₃,B₅,B₆,B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, zaharuri, antociani, ulei gras, terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, carnferol), pectine, calciu, mangan, magneziu, minerale, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP și fibre.
Potasiul stabilizează presiunea sanguină, fibrele previn constipația, vitamina C întărește sistemul imunitar, vitamina B6 este necesară pentru regenerarea celulelor cutanate, magneziul participă direct la transmiterea impulsurilor nervoase și la producția de energie, fierul este esențial pentru formarea celulelor roșii, iar calciul este important pentru oase și dinți puternici.
Studiile științifice au demonstrat rolul deosebit de benefic al coacăzelor negre în afecțiunile cardiace, în prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, în afecțiunile hepatobiliare şi renale. Sinergismul dintre vitamina C şi antocianozide pe care acestea le conțin le comunică proprietatea de a preveni accidentele vasculare şi a mări acuitatea vizuală.
Coacăzele negre au efect aperitiv, digestiv, tonic, răcoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ și hemostatic. Fructele consumate în stare crudă sau sub formă de extract au efecte benefice în anemie, surmenaj, insuficienţă cardiacă şi respiratorie, pneumonie, gastrită, hipertensiune arterială, ulcer, colită, diaree cronică, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite, celulită, ateroscleroză, obezitate, tulburări circulatorii, boli oculare, insomnii şi afecțiuni ale sistemului nervos. Coacăzele negre protejează împotriva agentului patogen ce provoacă pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite la tratarea gutei și anginei.
Coacăzele negre au darul de a dezintoxica în profunzime. Ele contribuie la scăderea acidului uric și a colesterolului. Cura cu fructe proaspete sau sucul obținut din acestea este recomandat și persoanelor care suferă de diabet, artrită și reumatism. Acestea scad glicemia și stimulează funcționarea pancreasului.
În tratatul său despre Coacăzul-negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”. Ele tratează peste 50 de boli și tulburări.
Zahărul brun are o aromă foarte plăcută, dând un gust deosebit gemului de coacăze negre. El conservă produsul, fiind o alternativă mai sănătoasă pentru organism. Conține melasă - bogată în minerale și vitamine (fier, calciu, magneziu, seleniu, vitamina B6), aceasta asigurând un suport sănătos pentru corpul uman. Pentru a fi asimilată de organism, zaharoza conținută de zahăr necesită să fie transformată în glucoză şi fructoză prin intermediul invertazei, o enzimă ce acţionează la nivelul intestinului subţire. Acest proces implică atât un consum mare de calciu (ceea ce poate duce în timp la decalcifieri, osteoporoză, tetanie, tulburări intestinale), cât şi riscul epuizării resurselor de invertază (cauză a intoleranţei alimentare şi asteniei).
Avantajul zahărului brun invertit este că, la nivelul lui, nu se mai regăseşte zaharoza, care creează mari probleme de asimilare, ci este direct scindat în cele două componente: glucoza şi fructoza, nemaifiind necesară solicitarea organismului, pe care o implică invertirea.
Numită și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice, dintre care minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural. În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.
Lămâia este o sursă foarte bogată în substanțe vindecătoare care îmbunătăţesc imunitatea, întăresc vasele de sânge, ajută la vindecarea pielii şi chiar la blocarea dezvoltării anumitor celule care pot declanşa apariţia cancerului. Ea purifică intestinele, previne şi tratează constipaţia. Cu proprietăți antivirale, antibacteriene și imunostimulatoare, sucul de lămâie e un bun detoxifiant pentru ficat.
Pe lângă cantitatea mare de vitamina C, acest fruct mai conţine și vitaminele A, E și K, magneziu, calciu, fier, cupru, potasiu, bioflavonoide, pectine. Toate întăresc imunitatea și lupta împotriva infecțiilor. În plus, lămâia îndepărtează oboseala, agitația, nervozitatea și tensiunea. Inhalarea uleiului de lămâie crește capacitatea de concentrare. Din acest motiv e folosită ca odorizant de cameră în birouri, pentru a crește eficiența angajaților.
Tara de origine: Romania
Recomandari: antiinflamator | astenie | antioxidant | menopauza | sistem nervos | sistem respirator
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)
Opiniile clientilor despre produsul Sirop de Coacaze Negre cu Lamaie Ecologic/Bio 250 ml de la NERA
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata
Pro: Foarte bun