Faina Alba de Grau Tip 55 pentru Patiserie Ecologica/Bio 1kg de la PRIMEAL - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 1432kJ/339kcal
- Fibre 3g
- Proteine 11.5g
faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale*
*ingredient certificat ecologic
Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta la patiserie pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.
Contine gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Faina Alba de Grau Tip 55 pentru Patiserie Ecologica/Bio 1kg de la PRIMEAL - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata
Pro: f buna