Mix de Faina pentru Ciabatta fara Gluten Ecologic/Bio 500g BIOVEGAN


  • Producator:
  • Greutate: 500g
  • TVA Inclus
  • Cod: 10148

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Faina, Tarate, Grau

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Mix de Faina pentru Ciabatta fara Gluten Ecologic/Bio 500g de la BIOVEGAN - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 990kJ/234kcal
  • Grasimi 3.5g
  • din care acizi grasi saturati 0.6g
  • Carbohidrati 48g
  • din care zaharuri 1g
  • Fibre 2g
  • Proteine 2.1g
  • Sare 1.3g

Mix de faina pentru ciabatta cu o crusta minunat de crocanta si o textura moale. Painea poate fi rafinata cu masline sau rosii uscate dupa bunul plac.

Produs vegan, fara gluten.

Mod de preparare:

Mai aveti nevoie de:

  • 450 ml apa calduta
  • 3 linguri (30 ml) ulei de masline bio
  • 1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g)
  • niste faina fara gluten
  • mixer manual cu carlig pentru aluat

Pasi:

1.Pune amestecul de paine intr-un bol, amesteca-l cu drojdia uscata si apoi adauga apa si 2 linguri ulei. Framantati totul bine, mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel cu mixerul manual.
2. Acoperiti aluatul cu un prosop umed si lasati-l sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preincalziti cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la caldura sus/inferioara si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor.
4. Peste aluat se toarna 1 lingura de ulei de masline, se rastoarna pe o suprafata de lucru si se modeleaza in doua dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Indoiti o parte lunga a aluatului in aproximativ 2/3 si indoiti cealalta parte peste ea.
5. Puneti aluatul ambelor paini, cu partea neteda in sus, pe foaia de copt si lasati-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
6. Presarati ambele ciabatta cu faina si coaceti timp de 30 de minute in cuptorul cu convectie sau 40 de minute la caldura sus/jos.
7. Dupa coacere, lasa painile sa se raceasca putin pe un gratar inainte de a le savura.

Sfat: Rafinati-va ciabatta cu masline sau rosii uscate! Pentru a face acest lucru, trebuie pur si simplu sa le framantati pentru scurt timp in aluat la sfarsitul pasului 1.

A se pastra la loc uscat si racoros. 

Produs in Germania

Mix de Faina pentru Ciabatta fara Gluten Ecologic/Bio 500g de la BIOVEGAN - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Mix de Faina pentru Ciabatta fara Gluten Ecologic/Bio 500g BIOVEGAN face parte din categoria Faina, Tarate, Grau din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.