Mix de Faina pentru Paine cu Crusta fara Gluten Ecologic/Bio 500g de la BIOVEGAN - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 1508kJ/360kcal
- Grasimi 3.4g
- din care acizi grasi saturati 0.5g
- Carbohidrati 71g
- din care zaharuri 0.8g
- Fibre 5.1g
- Proteine 8.1g
- Sare 2.1g
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta iti poti pregati acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta.
Iubitorii de paine cu maia, in special, o prepara usor cu maia de ovaz in amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul, anason si chimen evoca un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.
Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta.
Ingrediente: amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala din ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, proteine de in*, amidon din cartofi*, sare, sirop dee orez*,tarate de psylium*, praf de maia din ovaz*(fara gluten), condimente*( coriandru*, fenicul*, anason*, chimion*).
*ingrediente certificate ecologic
Poate contine urme de: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina
Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru painea cu crusta:
- 450 ml apa
- 3 linguri (30 ml) otet (de exemplu, otet bio de mere)
- mixer manual cu carlig pentru aluat
- racleta pentru aluat
Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.
Urmati etapele:
1. Preincalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce).
4. Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Germania
Mix de Faina pentru Paine cu Crusta fara Gluten Ecologic/Bio 500g de la BIOVEGAN - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!