Mix de Faina pentru Focaccia fara Gluten Ecologica/Bio 500g de la BIOVEGAN - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 1470kJ/351kcal
- Grasimi 1.2g
- din care acizi grasi saturati 0.2g
- Carbohidrati 78g
- din care zaharuri 1.3g
- Fibre 3.7g
- Proteine 3.9g
- Sare 2.3g
Din acest mix, la care adaugand putin ulei de masline, apa si drojdie, puteti obtine o paine minunat de aerisita, care poate fi rafinata cu ierburi, masline, rosii, ardei sau feta (inlocuitor) dupa cum doriti.
Acest amestec de paine contine 500g si se optine aproximativ 910g focaccia.
Ingrediente: amidon de porumb*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, faina de orez*, amidon din cartofi*, faina integrala de mei *, faina de porumb*, gris din porumb*, tarate de psylium*, sare, zahar brut din trestie de zahar*.
*ingrediente certificate ecologic
Poate contine urme de: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina
Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru a prepara focaccia:
- 550 ml apa
- 5 linguri (50 ml) ulei de masline bio
- 1 pachet drojdie bio de copt Biovegan 7g
- mixer manual cu carlig pentru aluat
- optional: rosii cocktail taiate in jumatate, sare si ierburi pentru acoperire
Urmati etapele:
1. Pune amestecul de paine intr-un bol, amesteca-l cu drojdia uscata si apoi adauga apa si jumatate din ulei. Framantati totul bine cu mixerul manual, mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel.
2. Acoperiti cu un prosop umed si lasati aluatul sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preincalziti cuptorul la 200°C pentru cuptor cu convectie sau 225°C pentru caldura de sus/de jos si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa.
4. Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute.
5. Presa rosiile cocktail taiate in jumatate in aluat, stropeste uleiul ramas peste aluat si presara cu sare si ierburi.
6. Coaceti focaccia timp de 25 de minute cu convectie sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos.
Lasati painea sa se raceasca pe un gratar inainte de a o savura.
Sfat: Puteti adauga si alte ingrediente la focaccia, cum ar fi masline, ardei sau feta (sau inlocuitor).
A se pastra la loc uscat si racoros.
Podus in Germania
Mix de Faina pentru Focaccia fara Gluten Ecologica/Bio 500g de la BIOVEGAN - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!