Produse de la ALGOSOURCE in oferta Vegis.ro (9 produse)

Microalgele și cianobacteriile sunt forme de viață unicelulare microscopice, prezente de 4 miliarde de ani în mediile acvatice. Ele împărtășesc cu lumea vegetală o putere extraordinară: fotosinteza, adică capacitatea de a folosi lumina soarelui pentru a fixa dioxidul de carbon, a face materie vie și a elibera oxigen. Ele au permis astfel formarea atmosferei noastre terestre și, prin urmare, a vieții să se dezvolte pe planeta noastră.

Specialiștii estimează că există sute de mii până la câteva milioane de specii diferite de microalge pe planetă, în prezent știm aproximativ 30.000 dintre ele... Sursa vieții pe Pământ, sursa expertizei noastre, microalgele sunt o șansă de a profita pentru a ne permite să răspunde provocărilor secolului nostru și ale secolelor viitoare.

Timp de aproape treizeci de ani, AlgoSource a făcut din această bogăție naturală subiectul cercetării și inovației sale. AlgoSource observă și studiază microalgele pentru a identifica și apoi a dezvolta potențialul lor incredibil pentru sănătatea umană și animală.

Produse de la ALGOSOURCE in oferta Vegis.ro - Alege produsul preferat

Produse de la ALGOSOURCE in oferta Vegis.ro (9 produse)

Produse Naturale & Organice de la ALGOSOURCE