Ulei Jojoba 100ml HERBAVIT

39,78 lei

In stoc

  • Producator:
  • Cod Produs: MER529
  • Greutate: 100ml
  • Cota TVA: 20,00%

Cost livrare: 9,90 lei (LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei)

Comanda telefonic

0371.521.330

Luni - Vineri 08:30 - 16:30


Descriere Ulei Jojoba 100ml de la HERBAVIT

Ulei de Jojoba , presat la rece.

Numai pentru uz extern!

Antialergic. Are conţinut  ridicat de vitamina E, protejează pielea împotriva radicalilor liberi.Poate fi folosit şi de persoanele cu piele sensibilă. Este absorbit cu uşurinţă, hidratează şi hrăneşte pielea. Poate fi utilizat ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor. Previne apariţia ridurilor şi contribuie la menţinerea elasticităţii pielii. Stimulează regenerarea celulelor şi are efect uşor cicatrizant.Ideal pentru îngrijirea părului (reglează excesul de sebum), oferă părului strălucire naturală.

Ulei de JOJOBA (Simmondsia Chinensis)

Jojoba este un arbust, din familia Simmondsiaceae, originar din Sonora și Mojave.
Plantaţiile se răspândesc în zonele de deşert şi semideşert precum: deşertul Arizona, California, Mexic, Argentina, Australia, Israel, Peru etc.

Jojoba are frunze ovale de culoare verde-gri, cu o textură lipicioasă şi floricele galben-verzui.
Fructul de jojoba are formă ovală de culoare verde, care conţine o capsulă al cărei sămânţă este de culoare cafenie bogată în ulei cu efect laxativ.

Consumate în cantitate mare, seminţele de jojoba pot fi toxice, de aceea cu toate că planta este considerată comestibilă în rândul populaţiei Seri, seminţele nu se consumă decât rar, în cazuri excepţionale.

Fructele de jojoba sunt folosite în special pentru obţinerea de ceară sau ulei, care se poate uşor rafina şi utiliza în cosmetică datorită proprietăţilor sale hidratante sau pentru prelucrarea uleiului în scopul obţinerii de biodiesel sau combustibil pentru utilaje.

 Uleiul de jojoba este de fapt o ceară lichidă care se obţine prin presarea la rece a seminţelor. Uleiul pur de jojoba are o culoare galben-aurie cu miros specific de nucă, pe când cel rafinat este transparent şi lipsit de miros. Uleiul de jojoba are termen de valabilitate îndelungat, deoarece nu conţine trigliceride care să contribuie la oxidarea şi râncezirea uleiului.

Proprietăţi terapeutice: antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiseptic, antioxidant, emolient şi hidratant.

Uz extern:

 -        bogat în vintamina E, are efect antioxidant cu rol în prevenirea îmbătrânirii premature şi formarea ridurilor;

 -        hidratează tenul uscat şi matur;

 -        este un ulei uşor, asemănător sebumului secretat de piele, de aceea se absoarbe rapid în piele, reglează secreţia de sebum, nu astupă porii şi lasă tenul să respire.

 -        util în îngrijirea tenului acneic, cu efect antiseptic;

 -        reduce inflamaţia şi roşeaţa pielii;

 -        fiind un ulei hipoalergenic, nu irită tenul astfel că poate fi folosit ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor;

 -        poate fi folosit ca balsam de buze, pentru îngrijirea buzelor uscate şi crăpate;

 -        prin masaj local înlătură durerile articulare;

 -        are efect emolient asupra călcâielor crăpate şi a pielii întărite;

 -        previne şi ameliorează infecţiile cu fungi, împreună cu uleiul din arbore de ceai este adjuvant în tratarea ciupercii unghiei;

 -        întăreşte unghiile fragile, hidratează şi înmoaie cuticulele;

 -        adjuvant în tratarea diferitelor afecţiuni dermatologice precum: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri solare;

 -        previne formarea mătreţii şi întăreşte rădăcina firului de păr, prevenind căderea părului;

 -        este recomandat atât pentru părul uscat, conferindu-i hidratare şi strălucire, precum și părului gras, reglâng secreţia de sebum.

Tara de origine: Peru


Ulei Jojoba 100ml HERBAVIT face parte din categoria Acnee - tratamente din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.


Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.