Tribulus Terrestris Pulbere Ecologica/Bio 125g NIAVIS

5,00 | 8 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 125g
  • TVA Inclus
  • Cod: NIA14

31,50 lei
Castigi 3 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
31,50 lei / bucata × 3 =
Economisesti 9,45 lei
94,50 lei
85,05 lei
b-22373
b-22441

Tribulus Terrestris Pulbere Ecologica/Bio 125g de la NIAVIS - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 10.86/264
  • Grasimi 7.37g
  • din care acizi grasi saturati 0.67g
  • Carbohidrati 6.79g
  • din care zaharuri 2.01g
  • Fibre 56.76g
  • Proteine 14.31g
  • Sare 0.016g
  • Alergeni Procesat intr-o unitate care mai ambaleaza nuci si seminte si poate contine urme de nuci.

Planta are numeroase proprietăţi: antiinflamator, hepatoprotector, diuretic, afrodiziac, litotriptic urinar, tonic general, imbunatateste spermatogeneza, intensifica productia de testosteron si hormon luteinizant, mareste masa si tonusul muscular, diuretic, ajuta la arderea grăsimilor, dilatator coronar, hipoglicemiant.

Beneficiile constau in cresterea fortei musculare si grabirea recuperarii muschilor dupa un efort indelungat, deoarece testosteronul ajuta la sinteza proteinelor si la balanta pozitiva a nitrogenului.

Cu secole in urma, tribulus terrestris era folosit in medicina ayurvedica si in cea traditionala asiatica pentru tratarea în mod traditional a deficientelor hormonale la barbati si la femei (creste libidoul), dar mai ales pentru remedierea infertilitatii si disfunctiei sexuale masculine (ejaculare precoce) .

De asemenea, studiile clinice efectuate in diverse tari au demonstrat ca aceasta planta are efect în tratarea impotentei masculine.
Acest fapt se datoreaza ingredientului activ numit protodioscin.

Tribulus terrestris nu se recomanda femeilor cu exces de testosteron, copiilor şi femeilor insarcinate.

Ingredinte: 100% Pulbere ecologica de tribulus terrestris.

Recomandari de utilizare:

Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 5g.

Ambalajul produsului este biodegradabil.

Tara de provenienta: India


Tribulus terrestris

Coltii babei sau Tribulus terrestris este o planta ce se aseamana cu vita de vie si prezinta tulpini numeroase si lungi de peste un metru, cu multiple ramuri, ce se intind pana la sol ca un covor.
In popor mai este cunoscuta si sub denumirea de paduchele calului sau vita de vie intepatoare.
Florile sale sunt de culoare galbena iar fructele sale prezinta trei colti ascutiti, de unde provine si denumirea de coltii babei.

Aceasta planta a fost remarcata pentru beneficiilesale inca din cele mai vechi timpuri.
Astfel, grecii il foloseau ca diuretic si tonic; indienii il foloseaua ca diuretic, antiinflamator si antiseptic; bulgarii intrebuintau coltii babei pentru imbunatatirea vietii sexuale si sporirea fertilitatii iar chinezii il recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare.

Se cultiva in diferite parti ale lumii, in special in America de Nord si de Sud, Australia, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.
Creste si la noi in tara, pe campuri, islazuri si pe terenuri nisipoase, in special in sudul tarii. De curand numele acestei plante a revenit in actualitate aceasta fiind folosita de catre atletii si campionii, ce se antreneaza pentru intrecerile de forta.

In scop fitoterapetic se folosesc frunzele, florile si semintele recoltate intre lunile iulie si septembrie.
Acestea au o actiune tonica, relaxanta, antiseptica, afrodisiaca, diuretica, antihelmintică, abortiva.

Asa cum spuneam, este foarte apreciat de catre sportivi si de catre persoanele care desfasoara activitati fizice, in care doresc sa se perfectioneze, deoarece aceasta planta are capacitatea de a mari performantele fizice, avand actiune tonica.
Practic are loc o crestere a nivelului de hormon luteinizant, ce stimuleaza productia de testosteron( hormon masculin ).
Tribulus terrestris a fost utilizat inca din anii 70 de catre culturisti, ca o arma secreta a acestora.
In cadrul competitiilor sportive aceasta planta era alternativa cea mai puternica din plante pentru steroizii anabolizanţi sintetici.

Un studiu efectuat pe atleti pentru verificarea reactiilor hormonale cu 750 mg/zi de Tribulus a scos la iveala o creştere cu 72% a hormonului luteinizant la bărbaţi.
De remarcat e faptul ca si femeile care desfasoara constant activitati fizice pot folosi Tribulus pentru imbunatatirea performantelor, in special daca tin diete slabe in calorii.

Tribulus terrestris are efect benefic in scaderea presiunii arterialeAstfel, in medicina traditionala chineza se considera ca aceasta planta are actiune protectoare asupra sistemului vascular, fiind utilizata cu succes in afectiunile coronariene si hipertensiune arteriala.
Un studiu efectuat pe 400 de pacienti cu afectiuni cardiace a evidentiat o ameliorare dupa administrarea extractelor de Tribulus terrestris, comparativ cu grupul „tratat” cu produse placebo.
Indienii foloseau fructele plantei pentru efectul lor diuretic (mai ales în caz de pietre la rinichi, mictiune dureroasa si incontinenta urinara), ca antiseptic si ca antiinflamator.

Aceasta planta se recomanda si persoanelor cu surplus de kilogrameÎn cazul persoanelor supraponderale sau obeze, cu ficatul supraîncărcat cu zahar si grasimi, Tribulus accelerează fluxul biliar si descompunerea grasimilor si scade glicemia, nivelul colesterolului si micsorează numarul trigliceridelor.
In antichitate chinezii foloseau aceasta planta pentru ca era capabila sa calmeze durerile de ficat, de cap si ametelile.
In plus, s-a observat ca detoxifica rinichii si tractul urinar si are proprietati antioxidante, benefice indepartarii radicalilor liberi care pot duce la aparitia unor boli grave.

De asemenea, este recomandat pentru cei care fumeaza si beau multa cafea, deoarece aceste vicii conduc la subtierea venelor.
Mai mult, s-a observat ca detoxifica rinichii si tractul urinar si are proprietăţi antioxidante, benefice indepartarii radicalilor liberi care pot duce la aparitia unor boli grave.
In urma cercetarilor efectuate pe participanti ce au consumat planta s-a concluzionat ca la 75% dintre participanti le-a crescut rezistenta fizica, la 80% le-au crescut libidoul si performantele sexuale, iar la 95% dintre femei nu s-au mai raportat simptome premenstruale.

Recomandari: sistem muscular | afectiuni renale | afectiuni hepato biliare

Tribulus Terrestris Pulbere Ecologica/Bio 125g de la NIAVIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (8 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Tribulus Terrestris Pulbere Ecologica/Bio 125g de la NIAVIS

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Pislaru

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bun pt energie la sport.

nikoss32

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: face toti banii

pit

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: ?

vasile (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: energie pentru munca fizica,la mine a mers perfect sunt la al doilea plic

Cristian (Borsa)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Cel puțin pentru mine,fiind la început de antrenament fitness,are un efect energic si da rezultate pentru recuperare și masa musculara.Gustul se poate acapara în combinație cu un shake sau suc de fructe.Recomand.

Contra: Nimic de reprosat.

Tony (Suceava)

acum 7 ani
Achizitie verificata

Altele: Adresez rugamintea celor care au mai utilizat acest produs, sa-mi faca o descriere a modului de administrare. Astept informatiile solicitate pe adresa de email: [email protected].
Cu multumiri,

Sebastian (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Cel mai bun produs din aceasta gama de la aceasta firma.....am incercat si de la alte companii dar dar pot spune ca aceasta se situeaza pe primul loc.....Intradevar nu are deloc un gust placut dar este de calitate .........in alte pungi de la alte firme (nu spun care desigur) da un pic mai ieftine dar am gasit si pamant macinat cu un pic de planta .....dureros.....

Contra: Nu sunt.

baciu ismael ismael (Toplita)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs fff bun isi face efectul dupa cum scrie in prospect. Il recomand cu placere celor ce stiu ce este aceasta planta .

Altele: Toata gama de produse de la VEGIS sant ffff bune si ca pretsi transport.

Tribulus Terrestris Pulbere Ecologica/Bio 125g NIAVIS face parte din categoria Alimente Fara Gluten din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.