Pachet Visislim Light 30cps+Line 30cps+Live Vitamins 30cps Gratis

5,00 | 2 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: 30cps+30cps+30cps
  • TVA Inclus
  • Cod: VIS95

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pachete 1+1

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Pachet Visislim Light 30cps+Line 30cps+Live Vitamins 30cps Gratis de la VISISLIM - Detalii produs

Acest pachet contine:
1 x Visilife Live Vitamins Gratis
1 X Visislim Line
1 x Visislim Light

Visilive Vitamins - Vitamina Vii 30cps

Vitaminele vii Visislim VITAMINS sunt unice. Acestea sunt cu mult mai puternice decât vitaminele obişnuite şi oferă rezultate vizibile şi rapide.  Visislim VITAMINS stimulează sistemul imunitar, inima şi sistemul vascular, memoria și vederea bună, oasele şi articulaţiile, sănătatea dinţilor şi altele.  

Componente vii + absorbție completă = efect maxim

Vitaminele „vii” Visislim VITAMINS sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decât vitaminele obișnuite și dau rezultate rapide și vizibile.

Acest lucru se datorează formulei îmbunătățite prin care este păstrată bioactivitatea naturală („viața”) a vitaminelor și mineralelor. Tehnologia specială de fabricare (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel) asigură o absorbție maximă a nutrienților în organism, pentru o eficiență sporită.

Diferitele complexe de vitamine și minerale din compoziția Visislim VITAMINS contribuie la funcționarea normală a:

Sistemului imunitar

Eficiența dovedită în menținerea imunității puternice este dată de complexul de fier, cupru, seleniu, zinc și vitaminele A, D, B6, B12 și C. Acesta face Visislim VITAMINS deosebit de valoros în sezoanele de risc pentru sănătate.

Inimii și sistemului vascular

Complexul de magneziu, calciu, fier, coenzima Q10 și vitaminele B1, B2, B12, B6 și C din Visislim VITAMINS contribuie la menținerea funcției cardiace și activitatea vaselor sanguine la un nivel normal.

Oaselor și articulațiilor

Calciul, magneziul, cuprul, zincul, manganul și vitaminele C și D sunt o parte specială din Visislim VITAMINS care lucrează în favoarea sănătății oaselor și articulațiilor. Acestea oferă densitate oaselor și funcționare normală a cartilajelor. Contribuie la refacerea țesutului conjunctiv.

Tonusului și energiei

Combinația de energie din Visislim VITAMINS include fier, magneziu, coenzima Q10 și vitaminele B2, B6, B12 și C. Acestea ajută la reducerea sentimentului de epuizare și oboseală (chiar și în muschi) și mărește tonusul.

Memoriei și concentrării

Funcționarea normală a creierului este păstrată de complexul biotină, cupru, iod, magneziu și vitaminele B1, B2, B6, B12 și C din Visislim VITAMINS. Stimulează sistemul nervos si activitatea mentală.

Aspectului exterior

De sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor are grijă Visislim VITAMINS prin intermediul coenzimei Q10, biotinei, zincului, seleniului, manganului, iodului, cuprului și vitaminelor A, C, E și B2. Menține pigmentarea normală și formarea de colagen. Elimină radicalii liberi și prezintă un efect de anti-îmbătrânire.

Visislim VITAMINS sprijină, de asemenea, vederea sănătoasă, sănătatea dinților precum și creșterea și dezvoltarea normală a copiilor (contribuie la buna funcționare a metabolismului).

Cum se administrează Visislim VITAMINS?

La adulți 1–2 capsule pe zi. Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani – 1 capsulă pe zi.

Contraindicații: Nu se cunosc. Nu se recomandă persoanelor alergice la produsele din pește (capsule din gelatină de pește).


INGREDIENTE:
 

Ingrediente vii în mediul natural

Vitamina А ajută la menţinerea vederii normale. Sprijină sănătatea şi frumuseţea pielii, părului şi unghiilor, contribuind la activitatea proteinelor de colagen şi keratină. Antioxindant.

Vitamina В1 ajută la asigurarea creşterii normale la copii. Contribuie la normalizarea poftei şi ajută metabolismul glucidic.

Vitamina В2 contribuie la metabolismul normal al fierului şi sprijină activitatea hematopoietică. Ajută vederea normală şi reduce senzația de oboseală. Sprijină funcţiile neurologice normale.

Vitamina В3 contribuie la reducerea senzația de oboseală. Ajută la reglarea funcţiilor sistemului nervos, cardiovascular, digestiv şi endocrin. Îmbunătăţeşte funcţiile creierului, contribuie la menţinerea sănătoasă a pielii şi mucoasei.

Vitamina В5 ajută activitatea glandelor suprarenale şi menţine în limite normale nivelul colesterolului şi lipidelor în sânge. Menţine funcţiile pielii şi mucoasei, ajutând la încetinirea îmbătrânirii.

Vitamina B6 sprijină activitatea sistemului cardiovascular, oaselor şi memoriei. Contribuie la reglarea schimbului de colesterol. Este valoroasă în menţinerea funcţiilor neurologice corecte.

Vitamina B9 contribuie la funcţionarea corectă a creierului şi funcţiile hematopoietice.

Vitamina B12 sprijină hematopoieza, menţine corect funcţiile neurologice. Contribuie la activitatea normală a ficatului. Sprijină funcţiile de regenerare a celulelor.

Vitamina С ajută la activitatea imunitară (deosebit de importantă în epidemiologie), activitatea sistemului cardiovascular, ochii şi pielea. Contribuie la încetinirea îmbătrânirii.

Vitamina D3 contribuie la reglarea nivelului de calciu şi fosfor în sânge şi participă la formarea şi mineralizarea oaselor şi dinţilor. Acest efect influenţează prevenirea şi tratamentul osteoporozei.

Vitamina E antioxidant, influenţează funcţiile sexuale şi participă în reglarea formării spermatozoizilor. Contribuie la menţinerea tonusului pielii şi a musculaturii scheletice.

Biotina ajută la schimbul substanțelor pentru funcţionarea normală a creierului, pentru creşterea părului şi pentru îngrijirea pielii.

Calciul contribuie la menţinerea sănătăţii normale a oaselor şi dinţilor.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii şi la funcționarea normală a muşchilor. Are rol în funcționarea creierului.

Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roşii şi a hemoglobinei din sânge. Ajută la normalizarea transportului de oxigen în organism.

Zincul menţine părul, pielea şi unghiile sănătoase. Facilitează procesul de diviziune celulară. Contribuie la concentraţiile normale de serum ale testosteronului.

Fluorul ajută la mineralizarea dinţilor.

Manganul contribuie la formarea ţesutului conjuctiv. Ajută la saturația organismului cu energie.

Iodul contribuie la funcţiunea normală a glandei tiroide şi la producerea de hormoni din ea. Ajută la funcţia cognitivă şi neurologică în corp.

Cuprul contribuie la producţia de globule roşii din sânge. Ajută activitatea ţesutului conjunctiv al oaselor şi cartilajelor.

Seleniul contribuie la menţinerea sănătăţii părului şi unghiilor. Contribuie la buna funcționare a glandei tiroide.

Cromul contribuie la menţinerea nivelului de zahăr din sânge în limite normale. Sprijină metabolismul nutrienților alimentari.

Coenzima Q10 antioxidant, ajută la încetinirea îmbătrânirii. Asigură energie proprie celulelor.

INGREDIENTE CANTITATE
în 1 şi 2 capsule
 % DZR*
Vitamine    
Vitamina А (Retinol palmitate)   400/800 µg RE  100
Vitamina C (Ascorbic acid)   40/80 mg  100
Vitamina D3 (Cholecalciferol)   2,5/5,0 µg  100
Vitamina Е (D-Аlfa-tocoferol)   6/12 mg alfa-ТЕ  100
Vitamina В1 (Mononitrat de tiamină)   0,55/1,1 mg  100
Vitamina В2 (Riboflavină)   0,7/1,4 mg  100
Vitamina В3 (Nicotinamidă)   8/16 mg  100
Vitamina В5 (Pantotenat de calciu)   3/6 mg  100
Vitamina В6 (Piridoxină hidroclorură)   0,7/1,4 mg  100
Vitamina В9 (Acid folic)   100/200 µg  100
Vitamina В12 (Ciancobalamină)   1,3/2,6 µg  104
Biotină, Vitamina Н (Biotină)   25/50 µg  100
Minerale    
Calciu (Carbonat de calciu)   60/120 mg  15
Fier (Fumarat de fier)   7/14 mg  100
Cupru (Oxid de cupru)   0,5/1 mg  100
Zinc (Oxid de zinc)   5/10 mg  100
Fluor (Fluorură de sodiu)   1,78/3,56 mg  100
Mangan (Sulfat de mangan)   1/2 mg  100
Magneziu (Oxid de maganeziu)   28/56 mg  15
Iod (Iodat de potasiu)   76/152 µg  100
Seleniu (Sodium selenate)   27/54 µg  100
Crom (Crom III Corit)   20/40 µg  100
Îmbogătite suplimentar cu    
Coenzimă Q10 (Ubidecarenone)   5/10 mg  **
Substanţe auxiliare: antioxidant – lecitină (phosphatidyil choline), ulei din floarea soarelui    

*Doza zilnică recomandată pentru adulţi

**Doza zilnică recomandată nu a fost stabilită

100% Ingrediente Proaspete
FARA CONSERVANTI
FARA ZAHAR
FARA OMG


Produsele Visislim nu au în compoziția lor ingrediente de origine animală. Capsulele sunt făcute din gelatină din peşte de înaltă calitate.



Visislim line 30cps
Visislim LINE este un produs unic de slăbire, care acționează în mod concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie şi şolduri. Acesta asigură o pierdere în greutate sănătoasă și de durată cu o curățare fină a grăsimilor și a depozitelor de celulită.

Dimensiunile ideale

Visislim LINE este singurul produs pentru slăbit de acest gen care acţionează concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie, şolduri. Acesta asigură o slăbire durabilă şi sănătoasă prin curăţarea fină a găsimilor şi a celulitei acumulate.

Eficienţa sa excelentă se datorează ingredientelor atent selecționate, care sunt combinate şi dozate cu precizie. Visislim LINE acţionează mult mai rapid şi eficient datorită formulei sale speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).

Slăbire fără efect de tip yo-yo

Visislim LINE accelerează arderea grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Reduce dimensiunea taliei, face coapsele mai subţiri şi mai ferme şi „sculptează” şoldurile. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, asigură menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este îmbinat cu mai multă mişcare.

Grijă pentru sănătate

Combinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale. Accelerează eliberarea de energie în organism şi crește tonusul. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate eficientă pentru menţinerea undei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.

Cum se administrează Visislim LINE?

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).

Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.

Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte).


INGREDIENTE:

Slăbire sănătoasă cu ajutorul naturii

CLA (Acid linoleic conjugat) este un ingredient cu efect clinic dovedit de reducere a greutăţii. Opreşte procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în muşchi, asigurând astfel un spor de energie. Astfel sunt inițiate arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în plus. Deosebit de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei. Accelerează procesele de ardere chiar şi în timpul nopţii, favorizând în mod activ reducerea greutăţii chiar şi în timpul somnului. Are şi o serie de efecte benefice pentru sănătate: reduce ţesutul gras în zona abdomenului, menţine colesterolul, trigliceridele şi nivelul glicemiei în limite normale, îmbunătăţeşte imunitatea.

Cromul este un microelement care contribuie la creşterea metabolismului zaharurilor şi la acţiunea şi eficienţa insulinei în organism. Acesta ajută metabolismul de carbohidrati, grăsimi și proteine. Este dovedit clinic faptul că, cromul menţine în limite normale valorile glicemiei, lipidelor şi a colesterolului. Ajută la reducerea ţesutului gras şi transformarea acestuia în masă musculară.

Extractul de ceai verde este bogat în substanţe biologic active care accelerează digestia grăsimilor şi contribuie la arderea mai rapidă şi descompunerea acestora în ficat. Este deosebit de eficient în reducerea greutăţii şi a dimensiunii taliei (slăbire). Acționează prin reducerea celulelor adipoase. Are impact asupra greutăţii corporale, reducând grăsimile prin îmbunătăţirea metabolismului acestora şi oxidare.

Extractul de guarana (arbust peren din America de Sud) conţine o substanţă specială, o formă de cofeină, care iniţiază eliberarea rapidă a energiei în organismul uman. Îmbunătăţeşte procesele metabolice în organism şi degajarea căldurii. Există dovezi ştiinţifice serioase cu privire la efectul guaranei asupra reducerii greutăţii, precum şi la menţinerea greutăţii sănătoase fără kilograme în plus. Manifestă un efect benefic în mai multe direcţii, sprijinind activitatea mentală, reducând oboseala şi menţinând tinereţea şi vitalitatea.

INGREDIENTE

 

CANTITATE
în 1 capsulă
 

Acid linoleic conjugat
(CLA/Conjugated Linoleic Acid)
  305 mg
Extract de ceai verde (Camellia sinensis extract)   100 mg
Extract de guarana (Guarana Extr.)   50 mg
Crom (като Chromium (III) Chloride)   25 µg
Substanţe auxiliare: ceară albă de albine, lecitină din soia

100% Ingrediente Proaspete
FARA CONSERVANTI
FARA ZAHAR
FARA OMG



Visislim Light 30cps

Visislim LIGHT este "cel mai recomandat produs pentru pierderea în greutate de către farmaciști", potrivit unui studiu. Acesta oferă pierdere de greutate de două ori mai simplă și mai rapidă fără schimbări drastice ale stilului de viață. Visislim LIGHT acționează în două domenii-cheie - reducerea cantității de alimente consumate și accelerarea arderii caloriiilor.  

Formulă ușoară cu efect puternic

Visislim LIGHT este „cel mai recomandat produs de slăbit de către farmacişti”, arată o cercetare făcută de „Farma Brand”. Acesta asigură o reducere a greutăţii de două ori mai uşoară şi mai rapidă, fără schimbări drastice ale modului de viaţă.

Eficienţa deosebită se datorează formulei sale uşoare care include doar două ingrediente – PinnoThin™ şi CLA. Acestea acționează în cele mai importante două direcţii în ceea ce priveşte slăbirea – reducerea alimentelor consumate şi creșterea caloriilor arse. Ingredientele complet naturale acţionează mult mai rapid și eficient datorită formulei speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).

Mai puțină mâncare fără înfometare

Datorită PinnoThin™, Visislim LIGHT suprimă senzația de foame și, astfel, în mod eficient previne mâncatul în exces. Mărește senzația de sațietate şi asigură o dietă echilibrată cu mult mai puţine alimente consumate. Rezultatul este: mai puţine calorii asimilate fără senzație de foame.

Arderea grăsimilor

Al doilea efect al Visislim LIGHT este arderea grăsimilor. Ingredientul activ CLA, îmbunătăţeşte metabolismul și accelerează topirea grăsimilor acumulate. Transformă grăsimile în muşchi. Corpul devine mai ferm şi tonifiat. Visislim LIGHT arde grăsimile şi în stare de repaus a corpului (chiar și în timpul somnului).

Cum se administrează Visislim LIGHT?

1–2 capsule de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de masă, cu multă apă. Pentru un rezultat mai bun şi de durată a se bea zilnic timp de cel puţin 3 luni.

Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină din peşte).

* Visislim LIGHT еste „cel mai vândut produs de slabit” în Bulgaria în anul 2011 şi 2012 conform datelor IMS Health


COMPOZITIE:

100% Ingrediente Proaspete
FARA CONSERVANTI
FARA ZAHAR
FARA OMG


Produsele Visislim nu au în compoziția lor ingrediente de origine animală. Capsulele sunt făcute din gelatină din peşte de înaltă calitate.

Ingrediente naturale cu efect excepţional

PinnoThin™ este un ulei vegetal, obţinut din nuci de pin coreean (Korean pine). Acesta este bogat în acizi graşi polisaturaţi şi acid gras pinolenic specific. O serie de studii clinice confirmă eficienţa acestui ingredient complet natural în suprimarea poftei de mâncare şi inducerea senzației de sațietate. În studiile efectuate s-a constatat reducerea semnificativă a poftei de a mânca la 30-40 minute după administrare. Astfel, PinnoThin™ reduce rapid senzația de foame, ajută la reducerea consumului de alimente și astfel reduce caloriile consumate în exces.

CLA (Acid linoleic conjugat) ajută la reducerea efectivă a greutăţii, oprind procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în mușchi, asigurând astfel energie. Astfel este inițiată arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în exces. Lucrează îndeosebi de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei. Accelerează procesele de ardere şi în timpul nopţii, care accelerează în mod activ reducerea greutăţii chiar şi în timpul somnului.


Tara de origine: Franta


Pachet Visislim Light 30cps+Line 30cps+Live Vitamins 30cps Gratis de la VISISLIM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (2 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Visislim Light 30cps+Line 30cps+Live Vitamins 30cps Gratis de la VISISLIM

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
CAMELIA (Sector 1)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: sunt ok

Chipirlin (Plenita)

Scor: 5/5 | acum 8 ani
Achizitie verificata

Pro: Într-adevăr visislim reduce pofta de mâncare... Chiar cred ca e un supliment foarte bun...

Pachet Visislim Light 30cps+Line 30cps+Live Vitamins 30cps Gratis VISISLIM face parte din categoria Pachete 1+1 din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.