Deodorant Natural Piatra de Alaun 120g TRIO VERDE

4,74 | 80 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 120g
  • TVA Inclus
  • Cod: TRV061

15,90 lei
Castigi 2 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Deodorant Natural Piatra de Alaun 120g de la TRIO VERDE - Detalii produs

Sare minerala, translucida si inodora. Este un  produs natural hipoalergenic ce neutralizeaza bacteriile care cauzeaza mirosul transpiratiei, lasand pielea sa respire. Se usuca instantaneu si nu lasa urme.

Nu contine alcool, emulgatori sau agenti de conservare, nu pateaza hainele si nu este testat pe animale.


Contine:

100% Alaun de potasiu (potassium allum)

Mod de utilizare:

umeziti piatra de alaun cu o cantitate mica de apa si aplicati direct pe pielra curata.

ATENTIE:

  • Nu folositi piatra pe pielea iritata. Evitati contactul cu ochii.
  • Nu lasati la indemana copiilor. Intrerupeti utilizarea in cazul aparitiei iritatiei pielii.
  • A se folosi preferabil in 24 de luni de la deschiderea ambalajului.

Tara  de origine: China


 

Despre piatra de alaun

Piatra de alaun este un mineral natural, cu importante proprietati antibacteriene, astringente si hemostatice. Aceasta provine din minele de alaun din Siria sau din zacamintele de suprafata si are in compozitia sa potassium alum si apa.

Inca din antichitate , piatra de alaun era utilizata in diverse domenii, in special in vopsitorii, deoarece alaunul era folosit ca mordant ( substanta ce fixeaza vopseaua in tesaturi ). Originea alaunului poate fi localizata pe langa Damasc, dar exista si marturii ca, in antichitate, alaunul se extragea in mai multe mine, situate in bazinul Mediteranei.

Daca pana in secolul al XVI lea piatra de alaun provenea in principal din carierele din Siria , ulterior utilizarea acesteia a inceput sa creasca deoarece putea fi fabricata pornind de la niste substante minerale numite alunite.
Cea mai pura piatra de alaun se extrage din desertul Marocului, dar mai exista mine in Siria,  Grecia si Franta.

Proprietati si beneficii piatra de alaun


Piatra de alaun se aplica pe pielea umeda sau se umezeste piatra , aceasta formand o pelicula fina, sarata, usor alcalina, prevenind in acest fel, dezvoltarea bacteriilor ce provoaca mirosul neplacut de transpiratie.
Spre deosebire de deodorantele obisnuite  care blocheaza porii si contin aluminiu, utilizarea acestui produs natural este indicata deoarece nu impiedica transpiratia si, prin urmare, are loc procesul de detoxifiere a corpului in mod natural.

Nu exista nicio restrictie in ceea ce  priveste zonele care pot fi tratate extern: fata, axile, maini, picioare,  atata timp  cat nu o inghititi si clatiti cu apa.
Piatra de alaun nu prezinta miros si are un risc  alergic scazut, de aceee poate fi utilizata atat de persoanele alergice cat si de femeile gravide, care nu pot suporta anumite mirosuri in timpul sarcinii. Daca va lipseste parfumul deodorantele lor clasice, puteti sa umeziti piatra de alaun cu cateva picaturi de apa florala sau o picatura de ulei esential in locul apei obisnuite.

Datorita propritatilor sale calmante poate fi folosita si dupa epilare, in special in cazul persoanelor cu pielea sensibila. Aceasta piatra are proprietatea de  a inchide porii dupa epilat.  Astfel firele de par nu mai cresc sub piele.

Se poate utiliza si impotriva piscaturilor, intepaturilor de insecte, iritatiilor la copii, pentru a evita senzatiile neplacute datorate acestora.

Piatra de alaun are si o puternica actiune astringenta si favorizeaza contractia tesuturilor si vaselor de sange, reducand sangerarea in cazul taieturilor minore. Astfel, barbatii o pot folosi in cazul iritatiilor si taieturilor dupa barbierit. Folosirea acestui produs ajuta la evitarea firelor de par crescute sub piele.
Tot datorita propritatilor astringente, poate fi folosita si in tratarea cosurilor si reducerea porilor, de catre persoanele cu tenul seboreic si tendinta  acneica.

Toate aceste proprietati cicatrizante, antiseptice, antiperspirante sau hemostatice ale pietrei de alaun se datoreaza calitatilor bacteriostatice ale alaunului (impiedica dezvoltarea bacteriilor).
Un alt avantaj al pietrei de alaun este durata indelungata de utilizare, de minimum 12 luni.


Cum alegem piatra de alaun naturală?

In prezent piatra de alaun se poate fabrica si pe cale sintetica asa ca, pentru siguranta si sanatatea voastra, urmariti cu atentie eticheta produsului:
– Alaun de potasiu indica piatra originala pe baza de alunite extrase din mine
– Alaun de amoniu indica un produs de sinteza chimica, rezultat al industriei grele .

Deodorant Natural Piatra de Alaun 120g de la TRIO VERDE - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (80 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Deodorant Natural Piatra de Alaun 120g de la TRIO VERDE

Rating general: 4.74
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Attila

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Ok

Adriana

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Am fost profund surprinsa cand l-am folosit si dupa o zi intreaga pielea mea a ramasa uscata si nu miroseam deloc.

Adriana

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Am fost profund surprinsa cand l-am folosit si dupa o zi intreaga pielea mea a ramasa uscata si nu miroseam deloc.

Elena

Scor: 2/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: ASA si asa

carmen

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru pielea sensibilă, care se irită de la alte deodorante. Soțul îl folosește de mulți ani.

Rodica

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Este un deodorant bun. Nu raman urme de transpiratie pe haine iar mirosul este eliminat cu succes!

Pirvulescu

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun acest deodorant natural. Pentru mine functioneaza perfect.

Alexa

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: De mai bine de 1 an folosesc doar piatra de alaun. La mine functioneaza si tine mai mult decat un deodorant normal. Important e sa te speli bine si sa il clatesti dupa fiecare folosire, eu asa procesez, apoi il las sa se usuce sau il sterg. Dupa cateva luni pare ca nici nu l-am folosit, deci ajunge pentru mult, mult timp. Fotografia este facuta dupa aproape 4 luni…

Elena Gabriela (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Extrem de neașteptat produsul acesta. L-am folosit înainte de a pleca la serviciu, iar mirosurile neplăcute după 10 ore nu au apărut ca la alte produse.

Cristina

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită. Îl folosesc și eu și soțul, iar hainele după o zi de purtare nu miros a transpirație.

Claudiu

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Neasteptat de bun !

Daniel

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Super bun, fără miros, mă ține o veșnicie.

Adriana Iliescu

Scor: 5/5 | acum 10 luni
Achizitie verificata

Pro: Încercat, asa cum îl descrie

mihaela

Scor: 1/5 | acum 10 luni
Achizitie verificata

Pro: nu imi place deloc pare o bucata de material incolor inodor care trebuie udata cu apa de fiecare data cand o folosesti? nu pricep acest produs, nu il recomand.

Alexandra (Brasov)
acum 10 luni

Buna ziua,

Multumim pentru timpul pe care l-ati acordat scrierii acestei recenzii.

Piatra de alaun este un mineral natural, cu importante proprietati antibacteriene, astringente si hemostatice care, in urma umezirii si aplicarii pe piele formeaza o pelicula fina, sarata, usor alcalina, ce previne astfel dezvoltarea bacteriilor ce provoaca mirosul neplacut asociat transpiratiei.
Spre deosebire de deodorantele obisnuite care blocheaza porii, utilizarea acestui produs natural este indicata deoarece nu impiedica transpiratia si, prin urmare, are loc procesul de detoxifiere a corpului in mod natural.

Produsul trebuie folosit intocmai cum ati descris dumneavoastra si va sugeram ca, in cazul in care nu ati experimentat iritatii din cauza acestuia, sa ii mai acordati o sansa, intrucat s-ar putea ca dupa cateva utilizari sa va acomodati cu modul lui de utilizare si sa va placa si rezultatele pe care le ofera.

O zi frumoasa!

Alexandra,
Echipa Vegis

Roxana P

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eficient. Recomand

Constantin

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Îmi place foarte mult. Cum lasă pielea catifelata

Gheorghita

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Emai bun ca orice antiperspirant.

petra

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: super

Radu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eficient. O zi întreagă nu mai mirosi.

Daniela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient!

Busca

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: La început nu aș fi crezut cât de eficient poate fi. Înainte să îl folosesc aveam o transpirație foarte urât mirositoare, de când îl folosesc am scăpat de acest stres. E super!

Aura

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: N am fost atenta la gramaj, este măricel, dar sunt foarte mulțumită de efect

Adriana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: E 100% natural. In sezoanele mai răcoroase, chiar își face treabă.

fanel

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: de efect si la femei si la barbati. Eu si sotia il folosim de mai bine de un an si suntem foarte multumiti! Isi face treaba chiar si mai mult de 24 de ore de efort intens si transpiratie fara sa folosim nici un alt antiperpirant.
Am mai incercat inca un model, unul cu eticheta albastra dar n-a avut efect deloc!

Andrei

Scor: 2/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Nu are efectul dorit.

Anda

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru transporatie dar si pentru reducerea cosurilor

Florentina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eficient și ieftin!

alina (Cluj-Napoca)

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eficient. Nu miroase transpiratia.

Crina N

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Grozav!

Mihaela

Scor: 1/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: pentru mine este inutil!

Anamaria

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Deodorantul Natural Piatra de Alaun este de inalta calitate, nu irita, ofera prospetime, zero miros, si confort pe parcursul intregi zi.

Anca-Adriana

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun

Voivozeanu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Dani

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Este ok.

Mariana

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: imi place!

Cristian

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun calmant după barbierit!Recomand!

ADELA (craiova)

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Pentru mine este eficient . Recomand.

Eliza

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Pielea ramane uscata mai bine de 24 de ore de la utilizare.

Anca

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun produsul, pentru cei care sunt dispusi sa il foloseasca in loc de deodorant.

Mocanu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Super ok

Iosif Dorina

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand achiziționarea acestui produs prin Vegis!

Ioana

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand cu incredere !

Laura

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Super. Îl folosesc bdupa epilare. Închide porii ...adio fire de par sub piele!

Constantin

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun. Recomand.

Alin

Scor: 4/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand, își face treaba foarte bine. Ca și minus ar fi faptul că durează puțin mai mult până îl aplici pe piele, deoarece trebuie umezit cu puțină apă după fiecare aplicare.

ALINA

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Chiar protejează împotriva mirosului neplăcut al transpirației si nu lasa urme pe haine.
Sunt foarte mulțumită.

voicu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: sant vechi client si nu vreau sa ma dezic ! santeti buni ! succes ! o seara placuta !

Viorel

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun insa nu pentru oricine

Craciun

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Nu are miros însă protejează împotriva transpirației.

Popa (Blaj)

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Destul de bun, tinand cont de caldura de sezon. A functionat in majoritatea zilelor.

Mihaela Silivestru

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Eficace! Sper să țină un an, dar la canicula asta și la cate dușuri necesare pe zi, s-ar putea sa reziste doar pe jumătate din timp.

LUNGU DANIELA (Medgidia)

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun.

Diana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super.

Marin (Straosti)

Scor: 5/5 | acum 4 ani

Pro: Recomand, foarte mulțumită, nu irita, nu îmi creează noduli ale celulelor sudoripare blocate ca alte deodorante... nu pateaza

Stoica Georgeta

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: L-am achizitionat recent, il folosesc de doua saptamani si chiar este eficient. Am fost putin indoita cand l-am comandat insa sunt surprinsa de rezultat.

Dragos-Alexandru

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsul este eficient dar nu suprafata care intra in contact cu pielea nu este suficient de bine slefuita si te poti irita.

Marin (Straosti)
acum 4 ani

Umeziti-l cu putina apa înainte de folosire

Anna (Marcusa)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs minunat! Recomand cu mare incredere!

Anna (Marcusa)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs minunat! Recomand cu mare incredere!

Mihaela

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Deocamdata, testat doar de putina vreme, pe perioada acestei ierni, si-a facut treaba bine.

Savu

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

Adriana

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: O alternativa interesanta la deodorantul obișnuit. Folosit alternativ cu deodorantul obișnuit "tine" în frâu mirosurile

Mirela

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Colegele mele sunt mulțumite de Piatra de alaun

sorin

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsul este O.K

Nicolae (Cristian)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Mulțumită

STANILA (Deva)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: este eficient, antialergic, nu pateaza

Adriana (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: chiar ”functioneaza”

Bădescu (Craiova)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Eficient, dar nu prea pe caniculă.

Tumonique (Tulcea)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent inclusiv pentru sângerări uşoare (opreşte sangerarea)! Recomand!!

Radu (Cluj)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs deosebit de bun. Am incercat multe deodorante, chiar si bio, dar ca si acesta nu este niciunul. Lasa pielea sa transpire dar neutralizeaza mirosul. Nu voi mai folosi alte deodorante de acum incolo.

COJOCARU (Sector 6)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs f.bun,intradevar da rezultate!

Cristina (Prejmer)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs foarte bun, multumita lui nu am probleme transpiratia si se mentine timp de 24 de ore.Il recomand cu drag, in special pentru ca este natural si cantitatea este suficienta pentru mult timp!

Adriana (Oradea)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun recomand ! Nu lasa nici urme pe haine ,ofera protectie buna , nu irita !

Contra: Nu am !

BRANDUSA (Cluj-Napoca)

Scor: 3/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: OK

Angela Stanescu (Romania)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte, foarte bun. Recomand ca alternativa la deodorantele pline de chimicale. Il foloseste sotul meu și este foarte multumit.

Maanary (Pitesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun. Recomand.

DiR

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Folosesc piatra de alaun de aprox. o lună, o dată pe zi și sunt foarte mulțumită; este cel puțin la fel de eficientă ca cel mai bun deodorant pe care l-am folosit vreodată și când o voi termina o să-mi cumpăr alta. Nu pot spune că nu voi mai cumpăra niciodată deodorant, pentru că îmi place să testez produse, dar îmi este greu să îmi găsesc deodorante care să nu fie iritante pentru pielea mea. Piatra de alaun pentru mine este perfectă și o recomand de câte ori am ocazia.

IULIA IVANA (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: un produs natural, fara efecte nedorite (alergii), asigura protectie toata ziua

Contra: nu am nimic de reprosat

Maria (Sector 5)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Alex (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Inodor, incolor. Pot doar sa apreciez produsul

TRIFAN (Sector 1)

Scor: 4/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: deocamdata sunt multumita!

Deodorant Natural Piatra de Alaun 120g TRIO VERDE face parte din categoria Deodorante naturale din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.