Argila Algo 500g

5,00 | 7 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 500g
  • TVA Inclus
  • Cod: ALG5238

43,90 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Argila Algo 500g de la ALGO - Detalii produs

Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe: ulcer, gastrita, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie (daca nu exista modificari anatomice ale colonului), pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite fara calculi, diaree, dizenterie; Afectiuni renale: infectii urinare rebele, calculi renali si nisip (mal) renal, insuficiente renale;

Tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse: diabet zaharat tip II, hiper si hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari (tumori benigne), spasmofilie; Tulburari ale aparatului cardiovascular: hipertensiune arteriala de origine renala, ameliorarea circulatei arteriale si venoase, hipotensiune; Afectiuni ale aparatului uro-genital: tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei.

Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice, migrene, plagii, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stari de stres, acnee.

Compozitie:
Argila 100% naturala din podisul Tibetului.

Mod de Administrare:*

Uz intern:

Tratamentul de baza este obligatorie pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi.

Tratamentul de intretinere se continua in urmatoarele 4-6 luni luandu-se doar o doza dimineata, timp de 10 zile consecutiv in fiecare luna. in functie de vechimea bolii, de varsta, de stresul acumulat, de conditile de munca si de viata ale fiecaruia, tratamentul de intretinere poate varia de la 10 zile pe luna la 15-20 de zile sau, in cazurile mai grave, cateva luni la rand fara intrerupere. Daca dupa tratamentul de baza problemele nu sunt rezolvate, acestea poate fi prelungita cu 1-2 saptamani. Supradozarea nu are efecte secundare.

Cand bolnavul dependent de medicamente (pentru boli cardiovasculare sau diabet), este necesar ca la inceputul tratamentului sa nu se renunte la ele. Se vor controla atent tensiunea arteriala sau glicemia la 3-4 zile, iar cand acestea incep sa scada, se va micsora treptat doza de medicamente, proportional cu scaderea tensiunii sau a glicemiei, la indicatile medicului curant, pana cand medicatia nu va mai fi necesara. Persoanele care au facut un timp tratamente antibiotice se vor vindeca mai greu, iar durata tratamentului (atat a celui de baza, cat si a celei de intretinere) va fi mai lunga. Este important ca in timpul administrarii de argila sa nu se consume antibiotice deloc. Se vor lua doar medicamentele strict necesare.

*Informațiile oferite sunt exemplificative, se recomandă sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia în funcție de mai mulți factori etc

Uz extern:

Argila poate fii utilizata sub forma de cataplasme, pentru noduli tiroidieni, gusa, noduli mamari, prostata, dureri articulare.

Prepararea cataplasmei

Din argila si putina apa se face o pasta groasa, consistenta, care se aplica pe locul bolnav in grosime de 0, 5 - 1 cm, fie direct pe piele, fie pe un tifon. Cataplasmele se aplica de 2 - 3 ori pe zi, timp de 2-3 ore, sau se lasa de seara pana dimineata.

Masca de frumusete

Se ia un castravete mic, care se rade pe razatoare mica. Se stoarce sucul, in care se dizolva o lingurita de argila sau un bulgaras, amestecandu-se pana se obtine o pasta omogena. Se intinde uniform pe toata fata se lasa 10-15 minute sa se usuce bine, apoi se spala fata cu apa calduta. in cazul acnee, pe langa administrarea interna, masca va fi aplicata zilnic.

Pentru copii de orice varsta (incepand de la o luna de viata), tratamentul este acelasi ca si la adulti, dar dozele de argila se reduc la jumatate.

Preparare

Intr-un pahar de sticla sau o cana de portelan se pun 100-150ml apa. Se adauga o lingurita plina cu argila sau un bulgaras de argila de marimea unei nuci mici. Argila sub forma de bulgarasi nu trebuie faramitata, intrucat se dizolva singura in apa. Pregatirea argilei se face din ajun: se lasa de seara pana dimineata, cand este amestecata bine cu o spatula de lemn si se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30min inainte de masa. Sedimentul (ca un zat de cafea) se arunca si se pregateste apa cu argila pentru masa urmatoare. Acest procedeu se repeta de 3 ori pe zi, inaintea meselor importante. Esential este sa se bea apa argiloasa foarte tulbure inainte de masa, nu dupa masa. Cei care postesc sau nu mananca dimineata ori seara, pot consuma argila linistiti, fara a manca nimic dupa aceea. Este important sa nu se foloseasca in manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticla, portelanul sau lemnul.

In timpul administrarii de argila exista doua restricti alimentare: sa nu se consume grasimi animale, respectiv carne de porc grasa, untura, slanina (se poate consuma carne macra de orice fel, unt, margarina, lactate); sa nu se consume alcool.

Argila a fost analizata microbiologic si radioactiv atat in Canada la "Lakefield Research Institute LTD" din Peterborow (unul dintre cele mai mari institute de profil din lume), cat si la Institutul de Sanatate Publica "Prof. Dr. Iuliu Moldovan" din Cluj Napoca. Ambele analize mentioneaza ca argila nu are incarcare radioactiva si poate fi destinata consumului uman.

Contraindicatii

Argila nu are nici un efect secundar, deci nu poate face nici un rau. Ca orice tratament natural, poate provoca ca o aparenta deteriorare a stari generale a organismului in prima faza (7-10 zile), ca urmare a eliminari toxinelor din organism. Daca in primele primele zile de tratament urina si scaunul vor prezenta modificari (miros urat, usoara constipatie sau diaree, urina cu sediment, tulbure si inchisa la culoare), nu trebuie sa se intrerupa tratamentul! Atunci se elimina toxinele si organismul se purifica, urmand ca dupa aceasta perioada sa inceapa faza de vindecare.
Sanatate din pamant: ARGILA

Sanatate din pamant: ARGILA

Argila ALGO este adusa din Kazahstan, de la poalele Podisului Tibet

Despre argila terapeutica ALGO am scris de mai multe ori in paginile revistei. Tot mai multi dintre cititorii care au apelat la beneficiile ei ii confirma eficienta, aducand noi si noi dovezi ale puterii sale tamaduitoare. La vreme de criza, consideram ca este un bun motiv sa revenim asupra acestui remediu simplu, ieftin si deosebit de activ, care inlocuieste o intreaga farmacie!

Ing. chimist MIRCEA BOCAN
"Un panaceu universal"


- De zece ani, "Formula AS" va confirma succesul tratamentelor cu argila. Ati gasit explicatia pentru toate aceste efecte terapeutice?

- Argila ALGO are o compozitie chimica speciala. Analizele au demonstrat ca alaturi de gama integrala de minerale naturale, adaptate perfect organismului uman, contine si anumite microelemente regasite numai in algele marine, care-i sporesc efectul terapeutic. Datorita acestei compozitii, argila are puterea sa regleze metabolismul si sa imbunatateasca procesele vitale ale intregului organism. Mai mult, asa cum spunea marele medic Jean Valnet, argila "poseda inteligenta naturii". Pe langa continutul bogat in minerale naturale, valoarea terapeutica este sporita de incarcatura energetica, de vibratia moleculei, chiar si memoria argilei. De aceea este obligatoriu ca argila sa fie pura, sa nu i se modifice structura moleculara, iar noi facem selectia argilei manual, astfel incat sa ramana 100% naturala, fara tratare chimica sau mecanica.

- In ce afectiuni s-au observat cele mai impresionante vindecari cu ajutorul argilei?

- Pe baza rezultatelor comunicate de consumatori, in mare majoritate cititori ai revistei "Formula AS", pot spune ca argila are aproape rol de panaceu universal. Cele mai spectaculoase rezultate au fost obtinute in urmatoarele afectiuni:

Probleme ale tubului digestiv

Prin caracterul sau bazic, argila neutralizeaza excesul de acid gastric si are efect cicatrizant, ceea ce explica rezultatele de exceptie in ulcere gastro-duodenale, melene, gastrite, gastro-duodenite si colite de orice natura. De asemenea, argila elimina infectiile cu Helicobacter Pylori, care genereaza gastritele, dar si anumite parazitoze intestinale.
Este important de precizat faptul ca efectul tratamentului cu argila nu este la fel de eficient la cei care au urmat tratamente indelungate cu antibiotice, efectul acestora asupra florei microbiene intestinale fiind devastator. La aceste persoane se impune prelungirea tratamentului pana la 2-3 luni, cu o doza de argila mai mare, pentru ca microbii sunt mai rezistenti. Efecte terapeutice deosebite s-au observat si in cazul polipilor intestinali. Un tratament cu argila, de 2-3 luni, este suficient pentru disparitia totala a polipilor.

Toxiinfectii alimentare, enterocolite

In cazul toxiinfectiilor alimentare, o doza mare de argila pune, in cateva ore, bolnavul "pe picioare". De obicei, el ramane sensibil si va suferi de colite si de alte probleme digestive. Dozele mari de argila - consumata atat dizolvata in apa, cat si mestecata, pur si simplu - panseaza tot tractul digestiv, distrugand microbii care au generat toxiinfectia.

Afectiuni ale glandei tiroide, noduli tiroidieni

Argila regleaza activitatea glandei tiroide, indiferent daca este hiperactiva sau hipoactiva, iar bolile tiroidiene neoperate se rezolva spectaculos. Dupa administrari interne prelungite, de circa 2-3 luni, utilizandu-se in paralel si cataplasmele cu argila pe zona glandei tiroide, se observa regresia sau chiar disparitia nodulilor tiroidieni.

Afectiuni renale

Argila are un efect de exceptie in calculoza renala. Bolnavii ne-au declarat ca au scapat de calculii renali, unii dintre ei dizolvandu-se, altii fiind maruntiti si eliminati in mod natural. De asemenea, argila curata si depunerile de nisip din vezica urinara, rezultate evidentiate de analizele medicale pe care pacientii le-au facut ulterior. Pe langa curatarea rinichiului, argila restabileste echilibrul glandelor endocrine si astfel nu mai apar in exces oxalati sau urati, substante care produc calculii renali. In conditiile in care se face si un tratament de intretinere cu argila, este diminuat si riscul de refacere a calculilor.
Efecte terapeutice spectaculoase se obtin in insuficienta renala, boala de care m-am vindecat si eu, cu ajutorul argilei. Vindecari rapide se observa mai ales la rinichii imbolnaviti din cauza infectiilor la distanta (amigdalite, carii etc.). In unele cazuri, dupa un tratament cu argila, bolnavii dependenti de dializa au facut, in loc de trei sedinte de dializa pe saptamana, numai doua sau una singura; altii, care faceau o singura dializa, au scapat definitiv de acest chin. Ne bucura atitudinea unor medici urologi, care observand rezultatele tratamentului cu argila asupra pacientilor dependenti de dializa ii indruma pe bolnavi sa urmeze in paralel si aceast tratament natural.
Un alt efect terapeutic important al argilei este capacitatea ei de a elimina Escherichia Coli, principala cauza de aparitie a infectiilor urinare. Exista insa si unele cazuri grave (cand rinichiul nu mai este functional sau exista chisturi renale), la care argila nu mai are nici un efect. Ajuta la diureza, dar nu mai poate trata rinichiul bolnav.

Diabet zaharat de tip II

Dupa un tratament de 3 saptamani cu argila, bolnavii de diabet tip II isi pot reduce (la sfatul medicului, bineinteles) doza de medicamente, valoarea glicemiei scazand pana aproape de limitele normale.

Afectiuni reumatice, guta

Argila amelioreaza reumatismul in mod spectaculos - durerile articulare sunt diminuate dupa numai doua saptamani de tratament, ca urmare a efectului antiinflamator al argilei. De asemenea, prin efectul ei detoxifiant, argila reduce depozitele de urati din tesuturile cartilaginoase, ameliorand astfel crizele de guta. In cazul durerilor reumatice, foarte eficiente sunt si cataplasmele cu argila, care se aplica pe tesutul afectat. In acelasi timp, s-a observat si imbunatatirea circulatiei periferice, iar bolnavii cardiaci se simt mult mai bine.

Afectiuni ale prostatei
Rezultate foarte bune s-au inregistrat si in cazul bolnavilor de prostata, la care inflamatia patologica a prostatei s-a diminuat, iar pacientii au urinat mai putin in timpul noptii. De asemenea, bolnavii ne-au comunicat si rezolvarea rapida a prostatitelor.

Dereglari ale activitatii sistemului nervos

Toti cei care consuma argila constata o imbunatatire substantiala a activitatii sistemului nervos, declarand ca se simt mult mai tineri si au "pofta de viata". Aceste efecte se datoreaza continutului de minerale si oligoelemente naturale, perfect adaptate organismului uman, care in doze optime elimina anemiile, stresul, apatia, migrenele, insomnia etc. Argila are efecte bune si in unele boli psihice, prin aportul optim de minerale, astfel incat simptomele bolnavilor sunt diminuate, ca urmare a imbunatatirii activitatii cerebrale.

Alergii

Actiunea benefica a argilei se observa foarte bine si in cazul alergiilor. Exista extrem de multe tipuri de alergii, unele de etiologie necunoscuta. Multi consumatori care au luat argila pentru alte afectiuni ne-au comunicat ca au scapat de alergiile pentru care se tratasera de-a lungul anilor.

Ulcer varicos

Bolnavii care sufera de ulcer varicos se vindeca foarte repede cu ajutorul cataplasmelor cu argila. Dupa circa 3 saptamani de aplicatii, ranile se cicatrizeaza. Este recomandat ca, in paralel, sa se faca si o administrare interna, care consolideaza rezultatele tratamentului.



Argila este un adjuvant remarcabil in tratamentul oncologic clasic. Detoxifiant general

Argila are un efect antitoxic demonstrat. Ea capteaza particulele de metale grele, daunatoare pentru organism, si le elimina pe caile naturale. La prima administrare de argila, consumatorilor li se tulbura puternic urina, semn ca rinichiul se curata. Concomitent, transpiratia si materiile fecale sunt foarte urat mirositoare, fapt ce demonstreaza ca substantele toxice si infectiile sunt eliminate din organism.
Nu exista o explicatie stiintifica a efectelor terapeutice ale argilei. Chiar daca a fost studiata de numerosi cercetatori, nimeni nu a reusit sa-i descopere exact mecanismul de actiune. Insa este clar ca argila contine toate elementele necesare functionarii normale a organismului, iar aportul de minerale naturale are efecte benefice asupra sanatatii.

- Eficienta argilei este mai mare daca se consuma o perioada mai lunga?

Sanatate din pamant: ARGILA

Ing. chimist Mircea Bocan

- Tratamentul de baza de 3 saptamani si cele de intretinere (10 zile pe luna, timp de 4-5 luni) sunt de ajuns pentru rezolvarea majoritatii problemelor de sanatate cu care se confrunta consumatorii. In functie de bolile de care sufera si de felul cum se simt, ei isi pot prelungi tratamentul de intretinere cu argila, pentru ca nu are contraindicatii. Tratamentele de intretinere consolideaza rezultatul celui de baza, stiut fiind faptul ca 2-3 zile de stres sunt suficiente pentru pierderea mineralelor acumulate in decurs de o luna. Tratamentul cu argila este recomandat tuturor varstelor si nu are efecte secundare.

*Informațiile oferite sunt exemplificative, se recomandă sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia în funcție de mai mulți factori etc

Articol preluat din Formula AS

Recomandari: afectiuni renale | stres | detoxifiere | afectiuni reumatice | helicobacter pylori

Argila Algo 500g de la ALGO - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (7 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Argila Algo 500g de la ALGO

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Ramona

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Raport bun calitate-pret.

Fuica

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: Bun

Mălina

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Recomand

Zeia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Imi doream de multa vreme aceasta argila. Foarte buna

dan

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun.

Mihaela (Cristian)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs f bun sunt f multumita de cum lucreaza, ma simt f bine de cand il consum!

Padurariu (Razboieni)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: O prefer .În comparatie cu alte argile are gustul mai placut.

Argila Algo 500g ALGO face parte din categoria Detoxifiere din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.