Antidepresiv 60cpr 1+1 Gratis DACIA PLANT


  • Producator:
  • Ambalaj: 60 + 60 comprimate
  • TVA Inclus
  • Cod: DACP150986

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pachete 1+1

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Antidepresiv 60cpr 1+1 Gratis de la DACIA PLANT - Detalii produs

Depresia este o afecţiune specifică vremurilor noastre, fiind una dintre cele mai des întâlnite din lume. Statisticile arată că o persoană din cinci poate suferi de depresie la un moment dat în viaţă. Depresia se defineşte ca fiind o tulburare a stării afective care persistă pe perioade îndelungate de timp, fiind manifestată prin apariţia unei stări de tristeţe, anxietate sau pierdere a speranţei. Ea poate afecta atât adulţii, femei şi bărbaţi, indiferent de vârstă şi de mediul în care trăiesc, cât şi copii. Starea de depresie este însoţită de următoarele simptome: pierderea încrederii în sine, pierderea interesului pentru activităţile zilnice, dificultăţi în muncă şi în comunicare, pierderea bucuriei faţă de lucrurile care altadată erau plăcute şi interesante, sentimentul de inutilitate, dificultăţi de concentrare sau memorare, anxietate, stare de nelinişte, pierderea energiei, senzaţie de oboseală permanentă, anorexie sau bulimie, pierderea apetitului sexual.
      ANTIDEPRESIV reprezintă un amestec de plante cu acţiune antidepresivă, anxiolitică, reglatoare psiho-emoţională şi regenerantă psihic, putând fi administrat în terapia adjuvantă a depresiei şi a tulburărilor psiho-afective care o însoţesc.
Plante: Roiniţă(Melissa officinalis)- (100mg), Angelică (Angelica archangelica)- (50mg), Armurariu (Silybum marianum)- (50mg), Busuioc (Occimum basilicum)-(50mg), Calomfir (Chrysanthemum balsamita)-(50mg), Scorţişor (Cinnamomum cassia)- (50mg), Cacao (Theobroma cacao)- (35mg), Fenicul (Foeniculum vulgare)- (35mg), Mentă (Mentha piperita)- (35mg), Sunătoare (Hypericum perforatum)- (35mg), ulei esenţial de Ylang-ylang (Cananga aetheroleum)- (10mg).
Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, lactoză, aerosil.

ROINIŢĂ (Melissa officinalis)
Roiniţa este o plantă utilizată în medicina tradiţională ca remediu pentru reglarea psiho-emoţională, normalizarea funcţiei cardiace şi ameliorarea proceselor cognitive. Roiniţa conţine: un ulei esenţial (alcătuit din citronelal, geranial, neral, cis şi trans-ocimen, β-cariofilen), acizi polifenolcarboxilici (cafeic, clorogenic, rosmarinic), acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic) şi flavonozide (derivaţi ai luteolinei şi kaempferolului), substanţe bioactive cu acţiune sedativă, reglatoare psiho-emoţională şi de stimulare a memoriei. Alte proprietăţi: antispastic, antiinflamator, analgezic şi imunomodulator.

ANGELICA (Angelica archangelica)
Plantă extrem de vitală şi viguroasă, Angelica este considerată a fi o plantă sacră (are capacitatea de a atrage rezonanţe angelice în fiinţă). Angelica este recomandată ca adjuvant în stări de depresie, nevroze, epuizare fizică şi nervoasă, datorită următoarelor substanţe bioactive: flavonoide, ulei esenţial (alcătuit din α şi β-pinen, limonen, terpinolen, sabinen, felandren), cumarine (ostol, ostenol, angeliconă, umbeliferonă, esculetol), furanocumarine (angelicină, bergapten, imperatorină) şi lactone macrociclice (fridelanolidă, angelicalactonă). Alte proprietăţi: stimulent cerebral, tonic digestiv, carminativ, coleretic, colagog, antiinflamator şi antispastic.

ARMURARIU (Silybum marianum)
Planta are în compoziţie: silimarină (un amestec format din silibină, silidianină şi silicristină), flavonoli (quercetol) şi aminoacizi, substanţe bioactive cu acţiune hepatoprotectoare, regenerantă a celulelor hepatice, neurotrofică, neuroprotectoare şi antioxidantă.

BUSUIOC (Occimum basilicum)
Originar din India, Busuiocul este o plantă cunoscută de mii de ani, fiind considerată sacră în multe zone ale lumii. Uleiul esenţial este cea mai importantă componentă activă a plantei, fiind alcătuit din: eugenol, citral, citronelal, limonen, cineol, linalool, geraniol, α si β-pinen, β-cariofilen. Datorită proprietăţilor anxiolitice şi antidepresive, Busuiocul se utilizează ca adjuvant în afecţiuni neuro-psihice (depresii, anxietate, nevroze) şi stres.

CALOMFIR (Chrysanthemum balsamita)
Răspândită în sudul şi sud-vestul Asiei, Calomfirul este o plantă cu miros asemănător celui de Roiniţă. Calomfirul conţine un ulei esenţial (alcătuit din carvonă, α şi β-pinen, limonen şi 1,8-cineol) cu proprietăţi antidepresive şi reglatoare psiho-emoţionale. Alte proprietăţi: mucolitic, anticataral, coleretic.

SCORŢIŞOR (Cinnamomum cassia)
Scorţişorul este un arbore care se cultivă în zonele tropicale şi subtropicale din sud-estul Asiei. Scorţişoara reprezintă scoarţa uscată, obţinută de pe ramurile arborelui Cinnamomum cassia, fiind utilizată ca şi condiment încă din antichitate. Scorţişoara conţine un ulei esenţial (alcătuit din aldehidă cinamică, hidroxicinamaldehidă, acid cinamic, eugenol şi izoeugenol) cu acţiune neuroprotectoare şi anxiolitică (prin reglarea sistemelor serotoninergic şi GABA-ergic). Alte proprietăţi: tonic digestiv, antimicrobian, antiviral şi antimicotic.

CACAO (Theobroma cacao)
Originar din zonele tropicale, arborele de Cacao este un copac mic, cu înalţimea de 4-6 m, a cărui seminţe se utilizează atât în scop medicinal cât şi alimentar. Seminţele de Cacao au în compoziţie: alcaloizi purinici (teobromină, cafeină) şi amine biogene (tiramină, triptamină şi serotonină), substanţe bioactive cu acţiune stimulentă a sistemului nervos central, care intensifică activitatea psiho-mentală, activitatea motorie şi reduce starea de oboseală.

FENICUL (Foeniculum vulgare)

Cunoscut încă din antichitate Feniculul este o plantă utilizată în medicina tradiţională datorită proprietăţilor anticolitice, antiseptice intestinale, antispastice şi carminative. Feniculul conţine un ulei esenţial (alcătuit din anetol, α şi β-pinen, mircen, camfen, limonen, fenchonă) cu acţiune sedativă şi echilibrantă psihoemoţională; de asemenea, planta conferă o stare de confort şi mulţumire, fiind recomandată persoanelor nervoase sau iritabile.

MENTĂ (Mentha piperita)
Datorită uleiului esenţial, principalul său component, Menta reprezintă una dintre plantele cele mai folosite în fitoterapia de pe toate meridianele. Uleiul esenţial de Mentă (alcătuit din mentol, mentonă, 1,8-cineol, α şi β-pinen şi limonen) prezintă acţiune sedativă, antispastică şi stimulentă mentală. Alte proprietăţi: tonic digestiv, coleretic, colagog, antiseptic, carminativ, astringent, antidiareic, antiemetic, secretolitic, decongestionant al căilor respiratorii, bronhodilatator, analgezic.

SUNĂTOARE
(Hypericum perforatum)
Sunătoarea este una dintre cele mai cunoscute plante cu acţiune antidepresivă şi anxiolitică, efectul farmacodinamic fiind datorat următoarelor substanţe bioactive: hipericină, flavonozide (hiperozidă, rutozidă, izoquercitrozidă) şi xantone. Alte proprietăţi: hepatoprotector, coleretic, colagog, antiinflamator.

ULEI ESENŢIAL DE YLANG-YLANG (Cananga aetheroleum)
Originar din sud-estul Asiei, Ylang-ylang numit şi "Floarea-florilor? este un arbust exotic, cu flori extrem de plăcut mirositoare. Uleiul esenţial de Ylang-ylang (alcătuit din linalool, geraniol, acetat de geranil, farnesol, β-cariofilen şi metilcavicol) are proprietăţi antidepresive, sedative, anxiolitice şi antispastice.

Actiuni

Antidepresiv, anxiolitic, reglator psiho-emoţional, stimulent mental, antispastic; menţine nivelul optim de serotonină la nivelul creierului.

Indicatii

Se utilizează ca adjuvant în: depresie reactivă, depresie endogenă, depresie post-natală (când mama nu alăptează), tulburări afective de sezon, tulburări anxioase, atacuri de panică.

Administrare

Adulţi: câte 2 cpr.de 2-3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Tineri între 14 şi 18 ani: câte 1cpr.de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii sub 14 ani: cu avizul medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Fabricat in Romania

Recomandari: stres

Antidepresiv 60cpr 1+1 Gratis de la DACIA PLANT - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Antidepresiv 60cpr 1+1 Gratis DACIA PLANT face parte din categoria Pachete 1+1 din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.